Kan du genkende det her?

Og kan du genkende mere end én ting?


 • Modul 1

  Modul 1 skaber fundamentet for den træning, vi skal igennem, og sikrer dig, at du får mest mulig succes med de tre kommende moduler. Jeg kommer ind på mine træningsmetoder, og hvorfor jeg træner, som jeg gør. Derudover kommer vi ind på aktivering af hunden, og til sidst vil jeg fortælle om, hvordan du med et ord, du selv vælger, kan markere og belønne din hunds ønskede adfærd og på den måde hurtigere komme i mål med træningen.

 • Modul 2

  I modul 2 får du øvelser og redskaber til, hvordan du træner din hund til at få det bedre med lyden af fyrværkeri og lyde generelt. Det er vigtigt ikke kun at træne sin hund på lyde af fyrværkeri, da man ofte opnår større effekt, hvis man træner på lyde generelt. 
  Har man en hund, der er bange for fyrværkeri, kan det også hurtigt sprede sig til andre lyde og pludselig kan man ende med en hund, der blot bliver bange for lyden af noget, man taber på gulvet. Derfor skal vi træne hundene i, at lyde generelt er en god ting.

 • Modul 3

  Modul 3 handler om, hvad du kan gøre i tiden op til nytårsaften, hvor mange begynder at fyre krudt af. Jeg fortæller, hvordan du bedst hjælper din hund på gåturerne i tiden op til nytåret, hvad du kan gøre for at hjælpe din hund bedst muligt, når I er indenfor, og så skal vi tale kort om kosttilskud.

 • Modul 4

  Modul 4 klæder dig på til, hvordan du kommer igennem selve nytårsaften på bedst mulig vis. Jeg forklarer, hvordan du kan hjælpe din hund selve nytårsaften, så du og din hund får så god en aften som muligt.© Copyrights by Jannike Grey. All Rights Reserved.